GARANCE SPOKOJENOSTI

U nás nekupujete "zajíce v pytli" - pokud nebudete se zbožím spokojeni, můžete ho bez udání důvodu vrátit do 14 dnů od převzetí zásilky nazpět a my Vám vrátíme peníze nebo vyměníme zboží za jiné.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Internetový obchod Vám poskytuje dle Občanského zákoníku ochranou lhůtu 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodu.

Pokud se rozhodnete využít tuto možnost, pošlete nám zboží včetně kopie dodacího listu a průvodního dopisu se stručným popisem vady zboží zpět na naši adresu.

V případě, že zboží bude částečně vypotřebované nebo poškozené vrátíme Vám poměrnou část peněz.

Zboží zaslané zpět formou dobírky nebude přijato.

VRÁCENÍ PENĚZ

V případě vrácení zboží Vám budou peníze zaslány zpět inkasní složenkou.

Pouze na Vaši žádost Vám budou peníze vráceny na bankovní účet.

V tomto případě postupujeme následovně: Nejdříve Vám pošleme dobropis, který zasíláme s poštovní dodejkou. Dodejku na České poště podepíšete, Česká pošta nám ji pošle zpět. Po jejím obdržení Vám zašleme peníze na účet.

Vrácení zboží Spotřebitel má právo podle ust.§ 53, odstavce 7 Občanského zákoníku odstoupit od smlouvy uzavřené na dálku do 14-ti dnů od převzetí zboží, vyjma případů výslovně uvedených v odst.8 téhož ustanovení občanského zákoníku. Před odesláním zboží na naší adresu je nutné zaslat (emailem, faxem nebo samostatným, případně ke zboží přiloženým dopisem) formální odstoupení od kupní smlouvy s uvedením čísla objednávky. Odstoupení od smlouvy musí být doručeno prodávajícímu nejpozději v poslední den zákonné 14ti denní lhůty od převzetí zakoupené věci. Pokud se tak spotřebitel rozhodne, musí nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, v původním nepoškozeném obalu poslat zpět prodávajícímu současně s odstoupením od smlouvy nebo bez zbytečného odkladu po jeho odeslání. Prodávající má právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží, pokud tyto náklady skutečně vzniknou a prodávající je bude schopen prokázat. Prosíme také o uvedení případného důvodu (není zákonem vyžadováno a ani není námi jeho uvedení podmiňováno pro vrácení prostředků za cenu zboží) - pomůžete však nám tak zkvalitnit naše služby. Děkujeme. Po obdržení vráceného zboží budou peníze za zboží, vyjma však poštovného (dopravného), zaslány na adresu kupujícího nebo převodem na účet kupujícího a to nejpozději do 10 pracovních dnů po obdržení podepsaného dobropisu, který je na adresu kupujícího odeslán neprodleně po fyzickém obdržení a překontrolování zboží. Zaslání zboží zpět na dobírku není možné a všechny takovéto zásilky jsou ihned odmítnuty a vráceny zpět odesílateli. Spotřebitel nemůže odstoupit podle ust.§ 53, odstavce 8 Občanského zákoníku od kupní smlouvy: 1) na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění 2) na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele 3) na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání